Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
    тва- proxy alignment , що е?
    аз съм само със заден парктроник и без визуализация, я освети ме леко.
    Първоначално публикувано от angels Покажи съобщение
    Това май съм го засичал в мултиекоскан... аз съм също само със заден парктроник, но ме интересува дали мога да добавя датчици и на предната броня? Че жената има проблем с габаритите...
    Точно в Мултиекускан я има тази процедура. За добавяне на датчици не знам как стоят нещата, но ми се струва, че само с датчици няма да се случат нещата.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от angels Покажи съобщение
      Това май съм го засичал в мултиекоскан... аз съм също само със заден парктроник, но ме интересува дали мога да добавя датчици и на предната броня? Че жената има проблем с габаритите...
      Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
      Точно в Мултиекускан я има тази процедура. За добавяне на датчици не знам как стоят нещата, но ми се струва, че само с датчици няма да се случат нещата.
      Оупппп, много ви тенкю веримуччч!
      Са требе ровя терам мултито крак..ако некой го има готово ще съм крайно признателен да го фръли насам.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
        тва- proxy alignment , що е?
        аз съм само със заден парктроник и без визуализация, я освети ме леко.
        А бе не само немой да караш, ама и да паркираш...)
        ...а вземи си от тая обява камерата за задно виждане http://clubalfaromeo.com/forum/showt...?t=94684....и дано да се оправят нещата...)
        ...и да почерпиш за инфото...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Привет,колеги.
          Ще се минава на голяма алфа и съм решил да е 1,9 ...естествено нафта.Въпроса ми е относно ускорението между автомата и ръчката.Днес карах един автомат на додж джърни 2,0 crd dct,е няма такова тромаво нещо и реших да питам преди да бия 600км. само да видя една 159ка 1.9 jtdм автомат.
          Сегашната ми 147ца е патрон и съм наясно,че същия мотор в по-тежко купе няма да е същото,но въпроса ми е ръчка спрямо автомат....разлика има ли,много ли е по-бавна автоматичната и въобще добре ли се представя автомата при по-агресивно шофиране.
          Мерси.
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Леко се губи тръпката, аз минах от 156 2.4 с ремап на 159 2.4 aвтомат пак с ремап!159 се усеща леко по тежка и звукът не се чува като на 156.Сега като се кача на 156-цата имам чувстото, че карам спортен автомобил, но за дълъг път определено 159-ката е по добре, тъй като е по стабилна, по обезшумена и скоростта не се усеща.Поради тази причина съм си нагласил алармата за лимит на скоростта!
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Мерси,Стойко
              Е то,че ще е по-тромава,ясно...няма проблем,без компромис не става.Но съм очарован от 1.9 мотора и затова държа да е същия.Тука дето живея нямам особен избор и трябва да се примиря с колите които има в момента....и е тегаво.Мисълта ми е,ако евентуално автомата е по-муден,да не се занимавам да се разкарвам....и без това заради килограмите колата ще е по-спъната(от тази която карам в момента),а пък и това ако е така да се преориентирам и да не го мисля повече.

Comment

• Така-а-а ...

Днес открих, че освен гласово набиране по телефона, може да се прави и "гласово разпознаване" на запаметена дестинация в Навигацията на 159-ката.

Така докато шофирате ако дискът с картите за навигация за съответната държава е вътре, можете да превключите на навигационния екран и да зададете вече запаметена дестинация/маршрут чрез гласова команда(разпознаване).
                За целта задавате дестинацията, след което и давате да изчисили маршрута, задавате име на маршрута и когато зададете име със букви(чрез врътката-копче на навигацията) запаметявате със "save" дестинацията след запаметяването избирате с бутона-врътка "voice recognition" след което "навигаторката"(дамският глас) ви кара да назовете името на дестинацията -казвате го, след което ви кара още веднъж да го кажете и след като го кажете го запаметява.

Така като кажете името на вече запаметената дестинация навигаторът автоматично ви я зарежда и води към крайната точка на тази дестинация.Доста удобно при шофиране.
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• ЧНГ на всички,бъдете живи и здрави иии хиляди безавирийни...
                  Такааа....2016 завърши доста интересно-в 17:00ч. на 31.12.2016 дойде мераклия и ми купи 147-цата...още по-интересното ,бях хвърлил очо на един екземпляр и днес 1.01.2017.... отидох ,допадна ми и се хвърлих в джаза и с двата крака ..става дума за 159 спортвагон,2.4 Qtronic..,тъй че,ще се подвизавам тук
                  Е го и говедото:
                  Attached Files

Comment

• ЧНГ и честито

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      ЧНГ на всички,бъдете живи и здрави иии хиляди безавирийни...
                      Такааа....2016 завърши доста интересно-в 17:00ч. на 31.12.2016 дойде мераклия и ми купи 147-цата...още по-интересното ,бях хвърлил очо на един екземпляр и днес 1.01.2017.... отидох ,допадна ми и се хвърлих в джаза и с двата крака ..става дума за 159 спортвагон,2.4 Qtronic..,тъй че,ще се подвизавам тук
                      Е го и говедото:
                      Честито и от мен
                      Я, тя същата като моята!С кой двигател е?
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

ЧНГ на всички,бъдете живи и здрави иии хиляди безавирийни...
                        Е го и говедото:

Я внимавай............всички алфисти..........

Шапки долу!

Поздравления и от мен!

Нека много да се слуша а ти да си жив и здрав да и се кефиш.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Честито и от мен, чудесен финал на отминалата и старт на новата година, със здраве да си я караш и само да те слуша.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• А добре дошъл в раздела 159,тая кола ако знае какво глезене я чака само 😆
                            159 1.9 jtd TI
                            156 1.8 ts 99g ex

Comment

• Много благодаря,колеги.Ще има питанки и въпроси ,то това е ясно,но към момента се опознаваме все още.Имам вече врътнати едни 400км и всички очаквания ми се оправдават за сега,че даже и в повече не очаквах толкова бързо набиране от петак с автомат
                              Държах боята,салона и пластмасите да са в перфектно състояние.200 коньовия мотор е,подгреви на седалки,кожи-можи,подгрев на антифриза,зарядно за акумулатора при пад на напрежението(така ми го обясниха) ,вързан е към инсталацията 220V....интересна джаджа....и така,няма какво да се обяснявам,вие ги знаете нещата

Comment

Много благодаря,колеги.Ще има питанки и въпроси ,то това е ясно,но към момента се опознаваме все още.Имам вече врътнати едни 400км и всички очаквания ми се оправдават за сега,че даже и в повече не очаквах толкова бързо набиране от петак с автомат
                                Държах боята,салона и пластмасите да са в перфектно състояние.200 коньовия мотор е,подгреви на седалки,кожи-можи,подгрев на антифриза,зарядно за акумулатора при пад на напрежението(така ми го обясниха) ,вързан е към инсталацията 220V....интересна джаджа....и така,няма какво да се обяснявам,вие ги знаете нещата
                                Идеален си!
                                Да си бръмкаш безаварийно пожелавам!

Интересно ми е да споделиш разход с НЕ-българска нафта, нали съм със същите показатели и аз
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
                                X